Ponuda dodatne opreme

Osim proizvodnje samih sušara za različite materijale Silo-tehnika d.o.o. nudi dodatnu opremu za sušarska i skladišna postrojenja za skladištenje osušene robe.

Osim opreme za sušenje i skladištenje, nudimo opremu i rješenja za peletiranje biomasa.

Oprema je provjerene kvalitete, vlastite proizvodnje ili od provjerenih europskih ili domaćih proizvođača.

Silosi i skladišna oprema

Silo-tehnika d.o.o. nudi kvalitetne čelične silose renomiranih europskih proizvođača. Svaki silos izrađen je od kvalitetnih, astestiranih materijala  te posjeduje nostrificirani statički proračun.

Silosi u našoj ponudi različitih kapaciteta dostupni su u dvije izvedbe:

  • metalni silosi sa ravnim dnom, montirani na betonske temelje s ugrađenom podnom ventilacijom te puževima za potpuno pražnjenje
  • metalni silosi sa koničnim dnom i metalnim nogama koji se montiraju na betonske temelje.

Osim silosa nudimo projektiranje i izvođenje kompletnih silosnih postrojenja prijema, čišćenja i sušenja kao i automatizaciju cjelokupnih linija za sušenje i skladištenje.

Uz izradu strojarskog projekta s pečatom ovlaštenog projektanta, vašim građevinskim inženjerima pružamo podršku pri izradi građevinskog projekta temelja linije.   Obratite nam se s povjerenjem.

Transportna oprema

Silo-tehnika d.o.o. nudi transportnu opremu provjerene kvalitete, vlastite proizvodnje ili od renomiranih europskih proizvođača.

U suradnji s našim inženjerima odabrati ćemo najbolja i najekonomičnija riješenja koja će ispuniti sve vaše potrebe uzevši u obzir vašu specifičnu situaciju i karakteristike transportnog materijala.   Obratite nam se s povjerenjem.

Prečistači

Silo-tehnika d.o.o. vaš je partner u očuvanju okoliša te  osiguravanju sigurne i čiste budućnosti vašeg postrojenja. Kako bi ispoštovali sve važeće hrvatske i europske norme zaštite okoliša, nudimo široku paletu opreme za prečišćavanje materijala kako prije, tako i poslije sušenja.

Ponuda kvalitetnih aspiracijskih, rotacionih i vibracijskih prečistača te aspiracionih sita, odvajača metala i sličnih kvalitetnih, provjerenih uređaja osiguravaju čistoću vaših proizvoda uz održavanje ekoloških uvijeta zaštite okoliša. Obratite nam se s povjerenjem.

Automatizacija

Silo-tehnika d.o.o. u svoje linije za sušenje i skladištenje ugrađuje pouzdana i provjerena rješenja automatiziranog vođenja procesa te automatizirane detekcije požara.   Obratite nam se s povjerenjem.

Peletirnice

Silo-tehnika d.o.o. posebno je specijalizirana za projektiranje i izradu linija za peletiranje; specifično linija za izradu drvnih peleta.  Saznajte više o tome.

Osim linija za izradu drvnih peleta, imamo iskustva i spremni smo izaći u susret klijentima zainteresiranim za peletiranje drugih vrsta biomase, čađe i sl. Obratite nam se s povjerenjem.

Ostala oprema

Osim navedene opreme, posjedujemo veliko iskustvo u nabavci ostale opreme koja se ugrađuje ili koristi u linijama za sušenje i  skladištenje; od ručnih i ugradbenih vlagomjera za kontrolu vlage na kraju ili tijekom procesa sušenja pa do raznih preklopki, zasuna, penjalica, dijelova zrnovoda i svih ostalih elemenata potrebnih za isilosna postojenja. Obratite nam se s povjerenjem.