STABIL sušare za zrno

Sušare STABIL proizvedene su za sušenje zrnastih poljoprivrednih proizvoda (ječam, pšenica, zob, uljana repica, suncokret, soja, kukuruz i sl) u manjim i srednjim poljoprivrednim gospodarstvima.

Sušare STABIL su kontinuirane, protočne, gravitacijske sušare u kojima se zrno u protoku suši i hladi, te hladno i osušeno izuzimačkim uređajem izuzima iz sušare. Sušare STABIL su tipski proizvodi koji se proizvode za poznatog kupca, te se svojim dimenzijama mogu uklopiti u svaki prostor na lokaciji.

Karakteristike sušara STABIL

Sušare su izrađene iz tipskih elemenata kao i industrijske sušare za zrno proizvodnje SETING. Sušare su kompletno energetski racionalizirane kao i industrijske sušare iz SETINGOVOG programa, izuzev najmanje sušare STABIL 1500 koja ima djelomičnu racionalizaciju zbog svojih gabarita.

Zaštita okoliša

Sušare tipski nemaju ugrađen sistem za pročišćavanje izlaznog zraka. Ako je sušara smještena u gusto naseljenom prostoru, moguća je ugradnja ciklonskog sistema čišćenja izlaznog zraka. Na zahtjev kupca u izlazni koš sušare moguće je ugraditi aspiracioni prečistač zrna. Ugradnjom aspiracionog prečistača u sušaru linija sušenja ima jedan transporter u liniji manje.

Montaža i transport

Sušare su kompletno montirane u tvornici i za transport rastavljene u 5-8 dijelova koje uz pomoć dizalice sam kupac postavi na lokaciji na pripremljene temelje i vijčanim vezama poveže. Elektro opremu montiraju na licu mjesta električari SETING-a.

Montaža sušare STABIL u dvorištu kupca

Sušara se pušta u pogon u trenutku kada kupac ima na raspolaganju zrno za sušenje. Puštanjeu pogon vrši se uz obuku od strane inženjera SETING-a i servisera plamenika.

Pri kupnji sušare u SETING-INŽENJERING-u imate na raspolaganju besplatne savjete SETING-ovih inženjera. Najbolje je pri planiranju linije pozvati ih da vam pomognu pri osmišljavanju linije svojim stručnim savjetima.

Pogledajte naš prospekt

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.22 MB]